Lugn kväll

Lunchen var riktigt smartigt bara så ni vet ;) Sitter hemma hos Daniel nu har träffat gamla surflaget ikväll, käka take home pizza med massa fet och kollat massa surf filmer, mest eget produserat haha Nu ska jag väl strax hem till chloe och mysa lite. Har lovat varandra att de ska bli en tidig kväll idag för imorgon ska vi upp tidigt, för imorgon ska vi till LA på äventyr. Berättar mer senare om planerna vi har kvar på vår lilla semester. Adjö!

Surf dag

Precis kommit hem från the beach. Jag, Rayan och Zac bestämde igår att vi skulle dra ut på morgon surf, vilket inte var en besvikelse. De var dock lite kämpigt att komma upp ur sängen men när man såg vädret ångra jag mig inte en ända sekund. Fick flera sjukt bra vågor och vi var typ nästan helt själva vilket inte är så vanligt. Testa min nya våtdräkt med och de kändes verkligen som vi hörde tillsammans ;) Tack som sören pappa!! Efter att vi va klara med dagens roligaste syssla åkte vi förbi Mc. och käka frukost as gott. Sen tänkte jag köra hem och överraska Chloé med massa mysiga kramar, men min sömntuta va redan uppe och var i full gång med sitt målar stohoj. Hahah Så jag drog hem till Zac och chilla ett tag och nu är jag tillbaka igen för vi ska iväg med mamma och äta hummer på någon lyxig resturang inne i Newport.

Igår var det middag här med allt möjligt folk och de va sjukt trevlig och jag stod för grillningen som vanligt ;) Hahha Typ alla mina gamla vänner och deras familjer var här och alla verkar ha de sjukt skoj på college, vilket jag kan hålla med om. College är de bästa som har hänt mig i rolighets faktor. Så ett tips, testa på de!!! De är alltid lika kul att höra på olika college de värsta blir ännu värre destu djupare in i samtalet man kommer..

Jaha, då tror jag att jag måste hoppa in i duschen så man inte luktar tång. Fast om man luktar tång passar jag ju in bland fisken ;)


falling for you bebe

Min flickvän är nog galet söt som har spridit ut penslar, färg, dukar och allt vad sånt där målar grejs heter i hela min trädgård. Jag sitter här och beundrar varenda rörelse snyggot gör. Ditt intresse, mitt intresse på avstånd.

Chloé ♥ Joshua


Godkväll Sverige

Tjeniiiis, jag har faktist precis gått upp sov riktigt länge idag så länge har jag nog inte sovit på flera år. Haha Blev en senn natt med då jag och Chloé va och träffa lite vänner till mig och de blev kanske några öl för mycket där för oss båda. Ikväll lovar jag er att de blir en lugn kväll, fast de är långt till småtimmarna så vi kanske hinner ändra oss. Ikväll är de planerat en middag med familjen och lite andra familjer här i nya huset. Typ lova er lite bilder, så jag får väl bjuda på de här...

Det skiljer sig en aning, men jag gillade de skarpt, nu slipper jag alla äckliga heltteckningsmattor :D Hejsvejs nu ska jag se om duschen duger lika bra.

P.S you make me crazy

Chloé väckte precis mig med världens mysigaste blick, man kan inte sluta rysa.. I love you


Cali, Newport Beach

Hallå världen, nu är vi framme i Cali efter en snabb flygresa senare. Mamma är så hemlighetsfull att jag är inlåst hemma hos en bekant till familjen, eller jag sitter här själv. Jag och Chloé är inte välkommna hem riktigt än måste vänta tills ikväll. Min sömntuta ligger och sover i sängen, men jag hamnade här som vanligt. Idag ska jag inte göra mig offentlig för allmänheten fören senare ikväll. De lär bli as kalas. Ähhsh nu måste jag fundera vidare men vi hörs!

Mot cali imorgon

Då var julen över här i New York med och den vart lysande. Alla kusiner var sammlade och enda från Australien kom de besök ifrån. Var längesen jag såg mormor så här glad av att alla var sammlade, de var nog tre år senm, sen sist. Fast egentligen va vi inte alla för alla är vi med Summer och Kevin de är vi sådana här tillfälle man känner av hur mycket dom saknas. Vilket fall so helst fick jag shysst med paket under stora granen ;) Imorgon flyger både mamma, mr. Josh, chloe och jag hem till cali. Det ska bli sjukt kul att komma hem igen jag saknar allt man har där hemma rätt ofta.. Men nu återvänder jag inte till huset bag växt upp i dom senaste åren. Jag flyttar in i ett nytt hus som är helt nytt och fint med en shysst pool och lyx. Tror de duger ganska bra, återkommer med info om de. Idag har vi bara sovit länge och legat i sängen. Chloe och jag tänkte dra ut och käka själva nere vid bettery park eller nått lite senare och sen fixa de sist som packning. Imorgon flyger vi tidigt planet går redan 06.10 så vi åker nog rätt tidigt till JFK. Om vi inte höres så hörs vi hemma i cali. Pussssss

Taxi mot upper East side

Då va de alldeles strax att åka till kusinerna på upper. De ska bli nice, slipsen är på liksom finskorna så vad väntar vi på? Jo en flickvän och en mamma ni tjejer äger nog inte en klocka. Men väntan kan vara värt de för ni blir ju så fina trotts allt smink och hår grejs... Haha Just nu sitter jag och mammas andra josh nere i den ena hotellbaren och väntar på damerna. Sen blir de limmo till kusinernas flat ;) Ha de otroligt bra, nu ser jag chloe och finare levande varelse får du leta länge efter. Jag älskar dig <3

Svensk jul?

Svensk jul idag tänkte bara hälsa alla mina läsare en riktigt god jul. I familjen har vi nästan alltid firat amerikansk jul förutom dom jularna vi haft besök från Sverige eller varit i Sverige. Jag och chloe ska strax ge oss ner och frossa i hotellets frukostbuffe, de kan ju inte vara annat än bra. Vad som händer idag vet jag inte riktigt tror vi ska upp till rocker och kolla på skridkor banan och va lite almänt turister idag. Ikväll är de middag hemma hos kusinerna Olsen uppe på Upper East side med alla kusiner, mormor och morfar, familj och flick- och pojkvänner. De betyder att alla är på plats och julen kan börja firas. Igår kväll träffa jag några college vänner sen tiden då jag plugga en snabbis på columbia. De blev en fika med mycket roliga minnen. Men jag har kommit fram till de många gånger men nyc va inget för mig och förstår fortf inte vad som fick mig att tro att jag skulle trivas i en storstad med fyra års tider? Om man är uppvuxen i cali är de svårt att trivas nån annan stanna och kanske ännu värre att inte kunna ha närheten till havet. Haha Nu skriker alla på mig igen, jag är rätt hungrig nu så hejsvejs och hälsa den svenska tomten från mig.

NYC

Hallå alla där hemma?! Vad nu hemma anses som hemma, jag vet inte riktigt vad som kallas mitt hem riktigt.
I alla fall så har jag och Chloé varit ute på shopping som resten av hela USA med verkar göra idag. Så efter en lunch i Little Italy tog vi taxi tillbaka till vårt hotell på Park Ave. För att lämna lite shopping bags från flickvännen sida. Och vill nu veta vilken tortyr jag blivit utsatt för? Jo två timmar inne på Victoria's secret, de va rena döden. Ett tag trodde jag inte jag skulle komma levande "hem" till hotellet. Men de verkar ju som jag överlevde tillslut. Dock hann jag fundera ut en sak när jag var inne i denna enorma butik. Varför går inte biträdena runt i dom as läckra kläderna dom har på visningarna? De skulle helt plötsligt bli en mycket bättre affär. Eller vad säger ni om de killar?


Nu tänkte vi slänga oss i sänget ett tag och vila ett tag. För Chloé orkar inte en meter till och mina armar orkar inte lyfta många gram till. Hahah Jag förstår inte att man orkar shoppa trotts att man bara har en fot att gå på, eller våga erkänna hur jobbigt de är att slå sig fram med kryckor i ett fullt NY. Men de är väl sånt inte ni tjejer kan gnälla över när ni väl befinner er i shopping paradiset. För då skulle väl inte vi vara så snälla och bära alla era kassar och öppna dörren så fint och snällt och inte gnälla för att ni inte kan bestäma vilken tröja ni ska ta. Helt enkelt för vi tycker att ni är alldeles för söta.

Snart landar mamma och hennes andra Josh hennes nya pojkvän med andra ord. Stör mig som fan på namnet de kommer bli jobbigt de här, vilken tur att jag inte kallas för MR. då. Jaja, nu skriker Chloé på mig att hon behöver hjälp med sängen. PS, har fått den skönaste hotellsängen ever i hela mitt liv.

GOOOOOOOOOOOOOOD JUL

Good bay Hawaii Hallo NYC

Jag är verkligen jätte trött och vi är uppe eller vi har ju knappt hunnit gå och lägga oss.. Ähhh i vilket fall som helst så flyger jag och Chloé till NYC idag för vi ska fira jul där med mina släktingar och mamma. De ska allt bli skoj! Helgen har varit mysigt till max då vi varit på "julmiddag" hemma hos Chloés föräldrar och firat lite jul där. De va grillning och allt sånt där man inte tycker är så juligt. För när det kommer de här till julen så är jag fruktansvärt svensk av mig. Och de har vi alltid fått höra hur konstigt vi firar julen. Men tack för de pappa, pappa som för övrigt är i Sverige eller hans nya "hem". Till våren kommer han eller så blir de till sommaren då de antagligen blir Sverige för min del.

Jag fick en sjukt bra julklapp av Chloé familj eller vi fick den tillsammans men jag kan inte avslöja den än.. HAHAHHA
Imorgon tänkte vi om vi orkar fixa dom sista julklapparna i shopping paradiset Manhattan! Ni är inte alls avundsjuka va? Imorgon kväll kommer mamma och hennes nya kille till New York så vi ska hämta dom på flygplatsen sen är alla på plats och familjen ALBA kommer börja sitt jul firande.

Om vi inte hörs av eller jag har någon tid att skriva får jag önska er alla en riktigt god jul

Travel times I guess

Så här kommer vårat lov att se ut, läs och tyck till!!

Jullov 15/12 - 4/1 i hela 20 dagar.

Flyger till New York för att fira julen med min släkt den 22/12
För att flyga vidare till Cali och nyårs firande den 27/12
För att återvända till Hawaii igen den 3/1, 2010

Vi är på resande fot i 12 dagar som kommer vara fyllda med spänning 24h dygnet..

Jag börjar inte skolan igen fören den 15/1 men får se om jag stannar lite extra tid hemma i Newport Beach eller om jag följer med baby hem för att ge hjärnet på den lilla hög av läxor jag lämnar kvar..

En upptagen man i sina bästa år

Hejsan släkt och vänner

Jag vet att detta med att blogga nog inte är min starka sidan då de här med uppdatering har gått lite åt skogen drygt en månad tillbaka i tiden.. De har självklart hänt skit mycket grejor både roliga och tråkiga. Och förstår om ni vill höra allt, tyvärr kan jag inte erbjuda er de då det skulle bli lite mindre än en halv bok här. Men en snabb repris av de bästa kommer här och med nu... Läs och njut!

P.S Hälsa alla den fina snön från mig, jag skulle lätt vilja åka skidor när jag ser så fina vinterbilder från vädret i sverige som jag fått på min mail. Istället har vi 27grader och strålande sol.

Vart ska jag börja någonstans... Vi börjar väl med Thanksgiving som firades hemma i Cali med både släkt och vänner. Nästan alla mina gamla barndomsvänner var hemma och firade så jag hade mycket att stå i dom dagarna jag var hemma.. De är så kul att träffa alla nu när man bara ses få dagar om året och höra alla sjuka college historier om allt möjligt. Av mina vänner jag har där hemma så pluggar vi alla på helt olika håll och ingen av oss pluggar i Cali så de är rätt olikt. De är bara jag som har den exotiska värmen av oss. Så mina vänner är allt blekfisar och ingen vill jämföra brännan med mig. Haha De läget älskar Josh!!

"Hemma" på Hawaii har jag typ inte gjort något annat än att älska med min böcker 24/7. Trotts att de jobbigaste var över med att klarat all matte jag någonsin ska läsa så har de ändå inneburit mycket inlämningar och prov. Jag och mina study friends har nästan levt inne i skolans labb salar med labrapport efter efter efter efter... Men här i slutändan sitter jag med ett leende på läpparna av att NÄSTAN ha en plugg fri jul och nyår. Men här kommer en lista på allt vi gjort under drygt en månad..
- 4 labrapporter i kemi
- 1 prov i kemi
- 2 slut prov i pharmaceutical chemistry
- 1 prov i muskler och skelletet
+ En massa förberedelser till min föreläsning som jag kommer delta i som sker efter jul och nyår. Mer om de i ett annat inlägg.

Min käraste Chloé var med i en liten olycka och springer just nu runt med kryckor. Hennes vänner hon var på väg hem från en fest då dom krockade med bilen och Chloé bröt sin fot... Ingen allvarlig olycka med hennes fot fastnade och tvingades operera in en platta i foten med en eller två skruvar. Så nu är hon gipsad upp till vaden och blir fri från detta i början på året. Haha Då får hon med känna till hur de är att få spagettifot.

Igår började vårt jullov i alla fall vilket båda vi två har längtat riktigt mycket efter och kommer verkligen njuta av att få vara lediga. Eller inte känna tvånget att gå till skolan på ett tag. Men lite inlämningar har vi ändå, men inte alls så mycket som de kunde vara. Så jag har bestämt mig för att lämna allt som har med skolan att göra på Hawaii när vi åker iväg för att fira lov tid med släkt och vänner. De livet får stanna på Hawaii någon vecka, själv denna gången med.

Detta lovet kommer bli så kul och jag och Chloé kommer vara tillsammans hela lovet vilket känns fantastiskt bra. Äntligen någon som kan få min nyårs kyss vid tolvslaget. Mumms! Vi flyger över till min släkt i dagarna och återvänder till Hawaii igen i början av nästa år lite innan skolan startar igen. Haha de låter som ett långt lov? I början på nästan år... Men på lördag blir de jul firande med Chloé syskon och familj med stor middag på Hawaiiskt vis. De låter som bbq?

Just de, jag glömde nästan de viktigaste som min mor smällde ur sig på Thanksgiving.. Vad tror ni de är? De är litet och sött, luktar lite konstigt, de är lite brunt och så småningom större. De där får ni tänka på ett slag! Ett avslöjande inlägg kommer snart, jo för nu har jag inte en massa skola att skylla på i alla fall. Fast jag kommer säkert på någon dålig ursäkt igen.

Take care and it the yellow snow ;)





Jag finns här även om ni inte tror de

Sorry jag är upptagen just nu. Skolan tar all tid nu fram till jullovet. Chloé kommer hem från sjukhuset idag, hon har brutit foten stackare <3 Vilken tur att jag är här och kan ta hand om henne eller imellan mina ton av läxor.

Heja Sverige

RSS 2.0