Thanksgiving today

Hemma i Cali nu hunnit träffa vänner och allt känns gott som bara den.. Ska åka till slaktaren och hämta vår kalkon om två min. Haha Glömde två viktiga saker på Hawaii i min snabb packning, min data sladd och min rakhyvel så jag ska åka på jakt. Blir världigt svår då de är lite av Amerikas rödastedag idag. Återkommer senare med svar. Pratade nyss med Chloé som är kvar på Hawaii, dom hade visst en av höstens bästa vågor på väg in. VA FAN GÖR JAG HÄR???????????????????????
Nu måste jag köra och hämta vår kalle kalkon innan mor min dödar mig istället för kalkonen ;) Ikväll blir det stor fest med massa släkt, massa vänner och massa gamla och nära vänner till mig. UBER SKOj!

Hejsvejs lingon dejs

Newport Beach next stop

Vad tror ni han gjorde? Ja, de är så jävla bra just nu. Tentan fixat och aldrig mer jag behöver slå upp en mattebok.. Joshua Green Alba kan här med säga sig vara färdig matte student och med betyg A. Högsta bästa betyg, jovisst, stoltheten är stor. Mamma, Pappa, släkt och vänner skicka hit presenter nu!!!

Nu ska Chloé fixa ut mig till flygplatsen för hemfärd till Cali men först ska vi hinna med en tårta för att fira! Nästa gång vi hörs är jag på fast land, i alla fall för ett litet tag.

love and peace

Thanksgiving break

Upptagen med allt pluggande inför sista exams i matte. Fixat och klart, svar kommer i morgon. Helgen har de bara varit fest för både mig och chloé och de gillar vi. Nu blir det mer plugg och rehab träning, och de är ingen skola på hela veckan för vi har thanksgiving break nu. Jag åker hem till Newport i morgon för att fira thanksgiving med familjen och släkten, denna gången kommer jag själv. Är tillbaka på Hawaii på måndag kväll.. Beställde nyss flygbiljett SVIIIIIIIIIIIIIN dyra. Men thats the life när man är ute i sista sekunden.


Nu blir det plugg innan de blir rehab träning för min del, ska väl packa sen med. Fyfan vad tråkigt! Åker hit och dit hela tiden jag orkar inte med de.. Tur för mig att de inte blir Sverige i vinter då Haha Fast just nu vill jag till Kina och hälsa på dady. Sista gången vi sågs var i sommras på typ Erika Bengtssons student eller typ Sashas student i Stockholm?

Peace and love

PS I love you even though I hate you a little sometimes


Yellow - Coldplay

Listen and enjoy it's what we have done all this weekend

Förlåt Farmor och lite Farfar

Heja Sverige

Ni trodde jag hade gett upp bloggen? Jag har bara haft väldigt mycket andra bättre anledning att inte blogga eller ens sitta vid datan i helgen. Jag mår toppen och Farmor, jag lever du behöver inte oroa dig. Jag mår som en fisk i vattnet. Nu tycker jag de ställs hårda kvar på mig om ni kräver ett inlägg varje dag. Förra veckan gick jag ur med storm fart men i helgen dissa jag er ;) Farmor dissa= skiter i en eller förkastar, förolämpar fast inte förolämpar på de stättet mer ignored.

Här kommer min helg i en kort punktform:

Fredag:
  • Rehab och gymma.
  • Ingen skola= roliga aktiviteter som kanppt 1h surfing. Jag får tyvärr lugna mig med surf timmarna.
  • Fika med Chloé och hennes tvillingsyrra.
  • Vi laga mat tillsammans bara vi två ♥.
  • Vi strunta i alla fest och låg i soffan myste och kolla på klassiker.
Lördag:
  • Gick upp tidigt, gick en låg promenad på morgonen köpte med oss en lååååång frukost hem.
  • La oss i sängen och sov lite till och myste, ingen ångest över plugg eller något annat MÅSTEN.
  • Lånade en segelbåt och åkte ut på havet med Ryan och Emma.
  • Middag hemma hos Chloés släkt, där vi stanna resten av kvällen.
  • Gick och la mig brevid världens bästa människa.
Söndag:
  • Sov skit länge, låg kvar i sängen och hade ingen ångest över att vara trött i huvudet av för mycket öl.
  • Jag älskade i stället min position av att ligga i en säng tillsammans med Chloé och må skit bra i huvudet.
  • Vi låg i sängen hela dag och käka skräp och kolla barnfilm.
  • Sen fixa Chloé mat i form av take away food ;) Och vi sov ännu mer.
De här kan man kalla bra helg på sjukt länge. Jag får verkligen aldrig nog av Chloé och allt som har med henne att göra.. Sorry men jag funderar på att bli världens toffel för ett långt tag.
Chloé Adams I love you

ready for the next exam

Jaha nu sitter jag inne hos Ryan vi har gett upp plugget för vår absolut sista matte exams. De är typ helt sjukt att jag aldrig mer behöver plugga någon matte typ, inte ha matte lektioner och plugga miljoner tal för en exams. Vår sista exam äger rum nästa fredag och innehåller mycket tid, hela 4h och 45min. Jag hoppas absolut inte man behöver sitta så där länge.. Trotts jag kolla snett på talen så känns de bra, jag hänger med ;) Nice talks!!!!

Nu har vi slängt bort matten för idag och tänkte kolla en svin gammal surffilm, de är så sjukt spännande. Verkligen se värt ;) Sen ska jag traska bort till mig. Tro de eller ej så ska jag sova i mitt egna rum i natt själv. Inte ens en rumsdude i närheten ;P I morgon blir det ingen skola tror jag? Har lite rehab träning och sen tänkte jag gymma lite om jag får tillåtese till de. Ähh, nu börjar filmen vi höres....

puss sverige!

091111

Sådär uppe nu, igen skola idag alls och egentligen inget plugg heller. I eftermiddag har jag rehab träning de va typ 2 månader sen sist. Dåligt gjort av mig! Ska nog sätta mig nere på starnucks och titta på människor måste få väldigt mycket insperation till en blivande grej jag ska göra. Som fortfarande inte är ofentligt Farmor och Farfar, Kusiner och Vänner i Sverige!!! Men de är stort och en fett stor äran.


Glooooode igenom bilder på en kryssnings semester för ett par år sen innan alla döds fall i familjen dök upp. Här en bild på Summer och Mom. För er som inte vet så går de inte en dag av att jag inte tänker på min tvilling. Världen skulle vara mycket finare om du var här med oss och inte där uppe. Någon fråga mig om man någonsin glömmer? Men nej, man glömer aldrig och varje dag påminns man av allt. Kan vara något från tvn, maten, en röst, ett mattetal. Jag älskar dig Summer <3 Min tvillingsyster försvinner aldrig, jag saknar henne så. Trotts att vi ALLTID bråkade så saknar jag bråken. Kom ner! R.I.P

godmorgon godnatt whatever

Jag ska joina sängen vilken sek som helt, kom precis tillbaka från Ewe. Där jag, Ewe, Rayan, Liza, Melissa och Evert har pluggat på vårt grupp uppsatts i Pharmaceutical Chemistry. Jag sov middag innan och vaknade vid 6 tiden, men vi hade flyttat fram vårt gruppplugg för att ingen pallade hahah. Så nu har vår grupp suttit från kl 9 fram till 3,30. Vi kunde inte slita oss och nu behöver vi inte tänka så mycket mer på detta då vi är helt färdiga. Och detta ska vara klart sista denna månaden så vi alla är stolta att vi är klara så många veckor innan alla. (Y) Nu ska jag sova för kl är 4 och solen går snart upp och då blir det ju typ ljust ;P måste fixa en rullgardin eller något, men har blivit så att mitt rum är halv färdigt då jag aldrig är här mer än någon natt i veckan. Ähh gäääsp. Vi hörs sverige!

bad fucking knee

jag ångrar mig djupt. jag skulle tagga ner dom där tretusenförtisjuktusenelvahundra vågorna. mitt knä känns ny opererat så ont de gör och de känns som tilda står där med en hammare och slår dooong doong doong.. nu måste jag vila middag för att lugna ner mig, och hoppas smärtan försvinner jag måste verkligen stuffa plugg senare. annars blir jag en smal köttbiff av sura miner av kurs baddys. tur att man har triangel på sina verktabletter, de gör sus och rus i kroppen!!

peace

091110

Oh my fucking gooooood my surf was best in this month!
Jag är helt uppe i de, shit vad härlig upplevelse de va att surfa i soluppgången igen.. Riktig Newport time det ;)
Jag och några surfar polare drog upp skit tidigt för att få dagens bästa vågor och jag ångrar inte en sekund, någon som ångrar sig är chloé ;P hon har ju blivit en fantast hon med, men sporten är nog inget för henne då hon älskar att sova länge och dom bästa vågorna enligt mig brukar vara på morgonen ;) Och de bästa med allt, är att du ofta får hela stranden för dig själv :) De kändes precis som gamla tider då jag ofta hade surfträning innan skolan och man var alltid kändes de som vid the beach at 6 AM. Idag kändes de som världens nolstalgi. I övrigt har jag SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT ont i mitt knä nu, jag kan inte surfa så länge innan jag börjar känna.. Men idag kunde jag verkligen inte sluta. Vill verkligen ha de som förr då kunde jag lätt surfa flera gånger om dan och va i, i flera timmar åt gången.

Världens finaste ögonblick solen som försvinner och ett bra surf!

091109

Nu har jag bytt tillbaka till Chloé place again. Nu sitter vi här precis som sambos med varsin laptop i knät i en trång soffa, smaskar på mitt svenska godis. Jävlar vad gott! Fick en stor leverans från Sverige, Stockholm igår. De var massa av Marabou chocklad och mega mycket salt lakris, men skicka gära mer kakor för all del! Eller såna där delicatobollar man kan köpa på Ikea ;)

 

Vi ska nog snart joina sängen i alla fall jag för jag ska upp snor tidigt ca när solen går upp. Jag och några andra gays ska surfa i uppgången, de är typ världens finaste upplevelse. Tänkte få med mig min kära flickvän med, men hon är lite svår med det här att gå upp tidigt. Följande ser min "stressiga" dag ut i morgon.

 

Surfa 06,15-8 AM
Reda på tenta och skola 11-12 AM
Gruppplugg 4-7 PM


Så där ja, vi hinner nog med en del i morgon.. Roliga samt mindre roligar grejor. Ska försöka hinna ta mig till gymet och rehab för att boka in lite nya tider med och en fika/lunch med baby. God morgon i Sverige, God natt USA och Godkväll Hawaii!

Jag lever verkligen i drömmen, drömmen om livet på Hawaii. Peace!


A place in this world

Nu har jag lyckats plugga några timmar och fått fett mycket färdigt. Jävligt nice, och vädligt bra för att vara Josh. Jag tänkte ta tag i det här med bloggen igen Sverige ;) Efter mycket klagomål.. Ska försöka skriva något varje dag eller i alla fall någon gång i veckan om vad som händer här borta i Stilla havet.

Jag har pallat mig hem till min lya efter ca en vecka hos Chloé, de finns ju faktist dom som har bättre ställe att bo på än jag ;P Som att slippa rumspolare, lite närmare till skolan och till stranden.. Så här med några ynka meter ;) Men nu tog jag tag i mina ben och gick upp dom ynka två våningarna upp till mig. Var tvungen att ha lite rena kläder och sånt ;) Haha De va därför jag kom så långt idag typ, nä men nästan.

Hemma i Newport är det full rulle. Mor min har huset ute och är i salu nu. Någon som vill köpa? Detta tycker jag inte om för de betyder att jag kanske tvingas lämna Newport med? Vilken katastrof!! ! Jag klarar mig inte utan havet, och alla mina vänner jag har där sen jag var typ skit liten. Jaja, vi får se vad som händer här next. Annars ska jag tvinga mig till en lägenhet ;) Eller nått. Här kommer lite bilder på begäran av en viss fröken! ;)




091108

Har lyckats att sitta har alldeles for lange. Ar skola i morgon igen, men har ingen angest direkt. Blir en ratt chill vecka vilket later som man kan klamma in mycket surf?! (Y)


Slaktingar, vanner, och annat people las om mitt liv fran alla varldens horn.. Fast mestadels fran drom paradiset Hawaii, dar jag verkligen lever livet!

Ska joina Cholé i sangen nu, hon sover nog redan.. Hon lyckades inte fa med mig innan, jag var helt inne i surf klipp på youtube. Have a better life and rock the world!

peace

RSS 2.0