planer för sommarlov

Hej alla glada läsare! Om de finns några kvar för jag är nog inte precis någon bra bloggare, för en blogg är nog meningen att den ska uppdateras oftare än var 4 vecka eller som nu 7 dagar senare.
Helgen var sjukt nice med inget plugg nästan fast egentligen borde jag pluggat som ett djur men jag har inte pallat efter starten på detta helvetes året med allt vad läxor och skola innebär. Men snart är det över eller i alla fall för ett litet tag både för min och för Chloé del. Nu kan vi snart ha tid för varandra och jag kommer ha tid att surfa igen. Känns sorligt att befinna sig på Hawaii och mest av tiden sitta frammför en data eller befinna sig instäng i en skola typ. Detta trodde jag verkligen inte innan jag åkte hit.

Men eftersom sommaren snart är här har vi lite planer som skulle vara nice att göra till lite verklighet. Men de här med tid och pengar är aldrig något jag haft mycket av som alltid har så himmla mycket i luften. Men efter att både jag och älskliong fått uppleva terminen från helvetet så känns de som att en sommar utan skolan, plugg och jobb är något vi båda två förtjänar. Vår plan är att resa runder under sommaren i europa och se alla gammla bygnader och platser som ni är kända för. Åka runt med tåg och bära på en tung ryggsäck och leva livet typ. Vi håller fortfarande på att skissa på våra planer för vi har en del olika åsikter om det hela. Men en sak vet jag att oavsett om det blir en sommar i europa, hemma i newport eller kvar här på hawaii så kommer de bli ett sverige besök. Kort eller långt vet jag inte än.

Lev livet, för leva livet ska jag göra snart. De kan jag lova er. Föresten farmor -20 grader är inget ni har på sommaren va?

Klara det

Farmor jag klara det, jag klara det utan att snubbla. Jag är så jävla stolt! Nu har jag ett problem att jag inte kan sova för jag kan inte känna någon lättnad av att detta är över för nu vet jag vilken hög med läxor som jag sjutit åt sidan som måste göras. Suck

Jävlar idag gäller det

Jag har nog aldrig varit så här nervös som jag är nu jag svettas lite för mycket för att vara okej.
Jag ska alldeles strax ta mig bort till uni där jag ska hålla ett föredrag med 3 andra studenter som vi alla har varit i lite ovanliga situationer här i livet.
Detta är ett stort projekt vi har jobbat med hela hösten och vi kommer få jätte många som lyssnar på oss och även lite kända människor kommer att delta.
Vi fick en förfrågan att delta i sommars och jag var väldigt tveksam då detta har tagit sjukt mycket tid och jag har inte förstår fören nu hur stor det är och nu är jag rädd.
Det är psykologer och en professor som med ska vara med.
Jag ska börja och inleda det hela så jag har stor press för att få det hela att låta bra så att vi fångar våra lyssnare.
Jag kommer att göra en kort presentation och sen kommer jag överlåta det hela till psykologen som kommer prata tillsammans med professorn som forskat i vad som händer i vår hjärna när något "ovanligt" som påverkar oss unga väldigt mycket händer.
Ni har säkert redan listat ut vad vi ska göra eller rättare sagt vad jag ska prata om.

11.00-11.15 Hälsar jag alla välkomna och presenterar och ger info.
11.15-12.30 Dr. Ewa Jacson (Psykolog) och Dr. Mike Nelsen (Professor).

13.00-13.45 Paris berättar om kampen mot anorexi.
14.00-14.45 Mikael berättar om hur livet blev efter att han förlorade sina föräldrar in en bilolycka som 15 åring.
15.00-15.45 Josh (Jag) om att få tillbaka lusten på livet efter tunga år med surfing, familjen och skilsmässa.
16.00-16.45 Sarah berättar hur hon som 20 åring lever livet med leukemi och kampen mot att vinna mot cancern.
16.45-17.00 Ett kort avslut av universitetets rektorn och en kort frågestund.

Detta är väl hur min dag kommer se ut. Fyfan vad kul men så jävla läskigt. Synd ingen av er fick se mig idag eller någon av oss andra. Ha så jävla bra så länge :)

Ett livstecken

Tja världen!
Skolan tar så sjukt mycket tid nu, det är inte friskt. Jag pluggar bara och när jag inte pluggar så sitter jag på föreläsningar i skolan eller labbar i labbet. Egentligen har jag inte tid att skriva här nu heller men efter att Farmor och Farfar skickat ett "hjälp vart är Josh" e-mail kände jag mig så illa tvungen. Men de han inte gå en månad ;) Så lite bra va de allt...
Vi har rätt mycket labbar nu så jag ska tillbaka till skolan igen, var bara hemma och käka mat och vad jag lever på nu? Jo, Cola, kaffe, snabbmat, glass och red bull. Så himla dåligt, jag vet.
På måndag ska jag hålla en föreläsning för 1200 personer, jag har nämnt det för er lite men på måndag smäller de och jag svimar nästan bara på tanken av att de sker på måndag.
Jag har haft så mycket att göra ända sen jag kom tillbaka till Hawaii att jag har inte surfat på över 3 veckor nu. Och det är sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt.
Nej nu måste jag cykla tillbaka till skolan, men jag vill inte lova något men jag ska försöka skriva snart igen. Detta var mer ett tecken att jag faktiskt lever.


RSS 2.0